Wednesday, September 4, 2013

Rumah baru

Assalamualaikum...

Ya Allah lamanya tak mengupdate blog ni kan.. kesian... lama betul terbiar.. sejak2 ada facebook.. langsung terabai...

Insyaallah saya akan start balik utk update blog ini bila ada masa.. sekarang ni tgh busy nak pindah... :-)...

Me new house  :-)... Alhamdulillah... Sekarang dah siap renovate dapur... sebelum ni dapur kecik sangat so dah pecah dapur lama dan jugak bilik pembantu rumah. Dah jadi satu dapur yang sangat besar yang mmg menjadi impian aku utk ada dapur besar.




Alhamdulillah tercapai impian aku.. terima kasih kepada suami tercinta yg sangat2 memahami dan dapur ni suami saya yang design sendiri dan kami hanya panggil org kabinet datang ukur dan buat kabinet untuk kami.





Ini pulak adalah kabinet dalam master bedroom... kaler untuk kabinet ni pun husband yang pilih. Nampak sangat elegant dan lembut. Masuk dengan kaler dinding dan lantai.


Yang ini pulak bilik anak dara comel saya. Dia yang pilih kaler untuk kabinet nya itu... cantik jugak.. mula2 ingat apalah nak jadi dengan bilik dia nnt bila dia pilih kaler tu... tapi bila dah siap sangat lah cantik..heheh...


Haa... yang ni nilik anak teruna saya.. dia jugak yang pilik kaler untuk bilinya... hitam legam huhu.. tapi mmg cantik... takpa.. biarlah.. itukan pilihan masing2.. sendiri yang nak tgk seumur hidup... hari2 bangun tidur sendiri yang nak mengadap kabinet tu hehehe...

Ok... nnt saya update lagi.. Insyallah bila langsir dah siap nnt... sayang akan share jugak kat sini... minggu depan nak cuci rumah. Insyaallah lepas dah cuci rumah dah boleh pindah barang sikit2...