Wednesday, September 25, 2013

Langsir

Alhamdulillah langsir dah siap.... cepat jugak auntie rosni jahit langsir ni . Dalam lebih kurang 2 minggu jugak lah.
Aku amat berpuas hati dengan hasil kerja nya.. kain langsir ni aku beli sendiri , semeter 5 ringgit sahaja untuk night curtain dan 7 ringgit semeter untuk day curtain. Walau pun murah tapi hasilnya cukup dah puas hati. Ada ituhari aku tengok Elyza semeter paling murah 69 ringgit semeter huhu... kalau kali dengan 200 meter dah berapa ribu weiiiii... mahal giler.
Ini kat bahagian living room. Meja makan belum ada lagi.. insyaallah nnt2 lah.. slow2 dulu. Furniture untuk living room sabtu ni sampai. Nnt aku update lagi ok :-).

1 comment:

MamaDaniel said...

fida.. cantik langsir ni.. kain cotton ke? nice... :D