Friday, December 4, 2009

Happy Anniversary.....


Assalamualaikum....wahhhhhh lama nye aku tak menghupdatekan blog aku ni...apa dah jadi?????????...heheh takde apa cuma malas dan takde sangat story nye..

Ok...actually hari ni adalah wedding anniversary aku yg ke - 11 tahun. Dah lama juga aku kawin ye..anak pun dah 2.....

Tapi yg funnynye aku boleh plak lupa tarikh keramat ini..huhuhu..pagi-pagi Alicia say to me "happy anniversary mama" aku plak yg tercengang-cengang bila dia cakap macam tu..so aku tanya dia "who's anniversary is today?.. and she said "you mama"..huhuu...kelam kabut aku belek kalendar and its true..today is 4th december ...heheheh , sorry ye dear..bukan saja lupa2..tapi mmg lupa betui..entah apa yg ada dalam kepala otak ni sampai lupa.... apa2 pun happy anniversary dear..I love you very very much.....tq for being such a good husband to me and a good father to our kids.

Nak makan apa malam ni?..heheh nanti ayang pikirkan ye... ermmm (nak masak apa wei?)...