Thursday, July 30, 2009

Hari yg panas...terjun pool lah..hehehe

Memandangkan swimming yg rosak kat rumah dah diperbaiki, anak2 aku tak melepaskan peluang untuk menyejukkan badan semalam dengan terjun dan main macam2 permainan semalam dalam pool tu..

Si abang mengajar adiknye macam stunt...maka anak dara aku tak lagi anak dara yg malu2..heheh..takdelah...budak2 kan ..masing2 ada idea sendiri macam mana nak mencari hiburan...

Semalam kan panas betul....so diaorang tanya aku boleh swimming tak..aku cakap swimming ajalah...pool kan dah bersih dan dah dibaiki...

Tengok aja gambar2 kat bawah ni...macam2 aksi ada kan..hehehe