Wednesday, June 10, 2009

balik kg minggu lepas...

Semacam aja tajuk tu kan..hahaha....
Salam semua...wahh bersawang habis rumah aku ni....catnye pun dah pudar..heheh. Sorrylah sebab dah lama tak update...

Ok last week aku balik kampung sebab ada kenduri...ingat nak balik makan kenduri satu aje..tapi rupanye sampai tiga kenduri dalam satu hari..pecah perut makan nasi minyak aje...

Selain dari tu aku juga balik sebab nak jumpa mak ayah sebelum aku bertolak balik US minggu depan. Yelah biasanya memang macam tu..bila ku nak berjalan jauh aku akan balik jumpa derang dulu...manalah tau..apa2 boleh terjadi bila berjauhan ni..tambah2 aku naki flight yg bukan dekat perjalanan nye....ambik masa lebih kurang 24 jam ..letih tau...




Sempena hari ayah minggu depan aku percepatkan minggu lepas..heheh. Aku beli kek untuk hari ayah dan memandangkan masa hari ibu kami takde kat kampung aku beli kek 2 sekali untuk mak aku juga sempenan hari ibu.

Ayah tengah baca doa sebelum acara potong kek.....kami semua balik.....cuma kakak dan adik aku aja yg tak dapat balik....


Cam pengantin baru lah plak..heheh masing2 malu nak potong kek...orang suruh main suap2 depa tak mau..hahah....malu2 kucing plak...


oit....baby ni dengan diapernye pun nak berebut ambik kek jugak ke?..heheh....well semua happy dapat kek cuma sedikit terkilan sebab kek dia tak berapa nak sedap....


last sekali aku ngan mak...mak tembam nye mak aku..risau plak..takut ada penyakit..hopefully mak sihat selalu......
Posted by Picasa