Tuesday, June 2, 2009

Baseball season dah habis...

Ok now Norman dah nak habis sekolah... tinggal 3 hari je lagi sekolah dia nak habis tahun. Lepas tu kami semua balik US untuk satu bulan. Bulan 8 nanti baru sekolah Norman bukak balik dan dia pun naik darjah 5. Cepatkan masa berlalu...hmm..

Ok ni aku nak cite pasal last week punya baseball game..yang ni dia main untuk ISKL , sekolah dialah (International school of Kuala Lumpur)...yang dia main untuk All Star pun dah habis juga siap dapat award rising star lagi..nanti aku ambik gambar tunjuk kat korang ye...

Sekarang Norman betul2 terer main kat field . Dia dah pandai jaga padang lah senang cite...ada satu kali tu dia tangkap bola dan mati kan lawan sekali gus..lepas tu baling pulak kat second base so dia mati kan lawan 2 org sekali gus...wah aku bangga betul dengan dia..


Tapi masa lawan dengan MKIS dia orang bagus sekali main masa 1st inning lepas tu bila masuk 2nd inning ada kawan2 dia yang buat silap sikit aje..habis semua jadi kucar kacir...derang kalah dengan MKIS..yg lain semua derang menang..so ISKL dapat tempat kedua...but still alhamdulillah mereka main dengan begitu bagus sekali.
Ni dia dengan medal dia...walau pun kecik tapi terer juga anak aku ni..hehehe

Nak cari game apa lagi nak bagi dia main ni...yelah sekola dah tutup so dia mesti bosan habis duk kat rumah...takkan nak suruh dia mengadap game 24 jam..sorrylah...hehehh



Oh yes..ni cikgu yang aku ada cite kan dulu ingat tak?..alah cikgu PE Norman yang hensem tu..heheh memang hensem giler cikgu ni....nasib baik dah kawin kalau tak aku ngorat dia..hahahahah


Ok last sekali aku nak ucapkan tahniah kepada semua pemain ni...mereka bermain dengan begitu baik sekali...