Thursday, April 30, 2009

Away....

Assalamualaikum...heheh..sorrylah lama menyepi..aku busy kat blog aku yg lagi satu..sian blog yg ini ketinggalan..heheh.

Anyway selamat bercuti kepada semua pekerja yang akan bercuti pada esok hari...dan selamat berjalan kepada sesiapa yg nak pergi berjalan macam hubby aku dan juga aku.. :)

Hubby aku dan juga kawan2 dia pergi pahang..hubby tarik bot dia sekali...huhu sedihnye sebab aku tak dapat nak ikut....len kali..heheh..kita pergi PD ye abang...belum rasmi lagi bot abang tu...asyik abang aje..mana aci..hahah...



Hei bro..tangan sakit pun boleh ikut jugak ka?...


Amboi happy nye depa nak pi mancing ngan scuba..huhu

3 sekawan...hehe
there goes the boat...
bye..see you on sunday dear..take care..
Ok since aku tak ikut hubby pergi pahang...aku pergi Jakarta..jangan jeles ye...Norman's All Star baseball team ada tournament kat Jakarta 2 hari...so aku dan juga PIL aku ikut sekali nak tengok dia...



So Air Asia kan ada tambang murah..apa lagi...ikut lah..heheh

Byeee..jumpa lagi monday nanti dengan story mory dari jakarta....