Saturday, April 11, 2009

Letih sangat hari ni....

Alhamdulillah dan terima kasih kepada semua yg mendoakan alicia. Hari ini dia dah sihat sepertia sediakala. Takde apa-apa yg serius berlaku keatas dia.

Aku rasa mungkin sebab dia terjatuh atas trampolin dalam keadaan tertiarap tu yang menyebabkan perut dia senak ke apa ke..aku pun tak tau...itu sebab dia tak boleh bernafas dan juga pinggang dia pun sakit...tapi alhamdulillah..semua dh ok..sekarang ni pun dia tengah dok bergelak ketawa dengan abang dia dalam bilik. Aku pun dah reda sikit ketakutan aku dari semalam...dah boleh senyum dah.. :)

Hari ni memang busy sikit...dari pukul 10.30 pagi ada aktiviti dekat sekolah Norman. Dia ada little league baseball. lepas tu balik dari sekolah dia pergi cottage patch kejap sebab nak hantar barang yg kawan blogger minta tolong belikan..sepatutnye aku nak jumpa dengan kak lina (maklang) tapi tak dapat nak buat apa sebab kena pergi mont kiara international school plak sebab norman ada all start baseball plak kat sana. memang letih betul hari...nasib baik alicia dah sihat..kalau tak cancel semua... hehhehe.

oh ya saja nak share gambar alicia masa umur 1 tahun..cute sangat..geram tau rasa cam nak geget-geget...hahahaha . ada banayk lagi tapi cukup ajalah yg ni.. :)





Posted by Picasa