Wednesday, March 25, 2009

Tahniah...

Tahniah kepada abang dan kakak ipar aku atas kelahiran baby mereka Danish Ikhwan pada hari Selasa 24/3/2009 ...masa nye kalau tak silap aku pukul 11 pagi kot..heheh.

Sebiji macam muka ayahnye...aku belum pergi tengok lagi. Tak sempat...terkejar-kejar dengan anak2 aku yg sekolah balik tak sama time..Insyaallah maybe esok kalau sempat aku lari pergi tengok jap..*nampaknye patah lah kaki aku nak berlari dari Ukay Heights sampai Semarak*...heheheh




Tadi masa nak masuk rumah aku terpandangkan scenary ni..cantikkan?..aku memang suka sangat dengan sunset...aku selalu berangan nak duduk sama2 ngan hubby aku tengok sunset...heheh

Posted by Picasa