Tuesday, March 24, 2009

Cute kids...

Last week Norman pergi tidur rumah kawan dia...so esoknye aku kena pergi ambik dia balik sebab dia ada soccer plak sebelah petang..actually Norman punya kawan ni adalah kawan lama dia masa dia sekolah di Sri Garden ituhari, tapi masih lagi keep in touch...

Yang aku nak cite dan kongsi ngan korang kat sini adalah adik2 kawan Norman ni..sorang nama Ben dan sorang lagi nama Maya Gabriella..sedapkan nama dia..heheh. ohh lupa nak cakap...kawan Norman ni Nama dia Jamie Aziz..mak bapak dia semua nye mat saleh campur melayu..makna nye..mak kawan Norman ni mat saleh campur melayu..begitu juga suaminye..mat saleh campur melayu..so kiranye mixlah macam husband aku...heheh

Anak2 diaorang comel2 betul...cuba tengok anak dara dia tu..geram aku tengok....tapi anak dara aku pun comel jugak..heheheh


Ben dengan adiknye Maya

Heheh..Alicia malu2 plak...

Wowww..mata dia tu kalau bagi kat aku pun boleh jugak..heheh


Dia tengah dok menerai pakai kasut mama da..oh lupa nak cakap jugak..mama kawan Norman ni "Datin"..heheh segan aku tau kawan ngan mak datin ni...siapalah aku..huhu..tapi dia ok..very nice lady... :)




Crazy hair do and pyjama's

Hari ni Norman dapat kebenaran dari sekolah unuk menconteng rambut dan mengkaler rambutnye..ha apalagi suka sangatlah dia...bukan itu aje..dia juga dibenarkan memakai baju tidur tak payah pakai school uniform..heheh...

Agaknye...anak2 mat saleh lain mesti tak mandi terus gi sekolah ngan baju-baju tidur macam tu aja kot..hahaha...
Actually dia orang bukan buat ni saja-saja...ini adalah salah satu cara diaorang nak kutip derma dan bagikan kepada rumah rumah anak2 yatim...aku tak ingat rumah tu nama apa...rumah sayangan kalau tak silap aku...

So Norman kena bawa duit bagi kepada sekolah nanti diaorang akan dermakan kepada rumah tu..





Posted by Picasa




Posted by Picasa