Monday, February 23, 2009

GPS



Hubby beli kat aku GPS ni semalam..katanya kalau tak tau jalan lagi bila dia suruh satu2 tempat tu..memang nak kena lah nga dia..heheh. Aku memang macam tu..nama aja pandai bawa keta..tapi aku tau area ampang aje..setakat nak pergi jusco maluri ke, carefour wangsamaju ke, tesco ampang ke, atau pun balik kampung aku ke baru aku tau jalan..selain dari tu aku tak tau...huhu.

Kes yg dia pergi beli kat aku GPS ni sebab last Sunday kami bercadang nak pergi naik bot hubby kat port klang..tapi tak jadi sebab Norman takde. So cotenye aku tak pandai nak pergi port klang...hubby kena pergi dulu sebab nak tarik bot dan turunkan bot awal2 memandangkan air pasang awal pagi tu...

Aku kena pergi sorang2 bawa budak2..tapi aku cakap kat hubby tak pandai pergi sendiri kena ada somebody yg tau jalan teman aku...so hubby suruh adik aku temankan sebab dia tau jalan..heheh...lepas dah arrange semua tak jadi pergi plak sebab Norman tidur rumah kawan dia....heheh..

Sorry hubby ye...next time..

Posted by Picasa