Tuesday, February 3, 2009

Daddy's little mechanic helper


@ malam lepas hubby aku tengah nak baiki lampu signal kat jeep dia. So dia keluarkan lah apa2 tools yang diperlukan untuk buat tu semua. Dalam masa yang sama..sikecil Alicia ni pun sibuk nak menolong juga...hubby cakap tak payah lah sebab ni big boy punya kerja. Tapi dia tak nak dengar , dia nak tolong juga. So terpaksa lah hubby beralah aja dengan dia.

Hubby pun bagi aje screw driver kat dia so dia boleh buka semua screw kat jeep. And you guys tau tak...dia memang boleh buka pun..bukan setakat buka, pasang balik screw tu pun dia boleh buat....hahaha...ha baru papa dia tau...anak kecil cam tu pun boleh buat...

Mula tu hubby just bagitau dia arah mana untuk buka dan arah mana untuk tutup balik screw tu...so dia dengan bangga nye boleh buat without any help...so clever this little girl..buttttt very noughty too...huhuhu

Ni tengah nak buka screw


Siap pusing2 screw driver tu...


Macam dah pro ajekan?..hehehe



And this one...look how big is that jeep bandingkan dengan size badan dia tu...sampai kena panjat kerusi...
Posted by Picasa