Sunday, February 1, 2009

second post

Second post:-

Here is alicia play with her playdough...yuckkkk.....nak tau napa?..sebab nye dia pergi tambah air dalam playdough tu..habislah jadi belemuih semua....

Katanye nak main masak-masak nak bagi baby dia makan....habis semua mangkuk pinggan mainan dia dan meja makan dia tu kotor dengan playdough tu...

Nampaknye nanti ada lagi lah org nak kena jadi pembantu rumah lagi ni....hehehe. Tu yg dia buat muka tu sebab aku lah yg suruh dia senyumm...aku suruh bagi big smile kat camera...tapi funny face yang dia buat...huhuhu
Ni plak gambar dia tengah makan pickles macam tu aje....yg sebetulnye malam ni nak makan tuna sandwich tu yang ada pickles tu untuk letak sekali dengan roti sandwich nanti...tapi dia dah tak sabar nak makan macam tu aje..

Boleh plak dia tahan..masam giler pickles ni....
Posted by Picasa

Cerita hari minggu

Norman dapat invitation untuk pergi Genting Highlands dengan kawan sekolah dia hari ni. So pagi tadi parents kawan dia datang ambik dalam pukul 10.00 pagi. Suka dia jangan cakaplah...senyum sampai ke telinga.



Kat sana apa game dia main aku pun tak tau..tapi yang pasti dia menang banyak games dan dapat present...tengoklah gambar kat bawah ni banyak lah tu kan?..heheh....



Yang paling dia happy sekali aku rasa mesti bila dia menang this big giant dolphin....aku pun tak pernah menang present cam ni punya besar..huhhuhu..tapikan kalau dia menang big teddy bear aku lah org pertama yg ambik...hahaha. Aku ni suka juga lah teddy bear ni kan..tapi tak lah gila sangat sampai cam org lain tu yg ada buat collection kat rumah pun ada juga...



Yang paling sweet sekali adalah yg ini...korang tau apa ni?..ha ni dia belikan untuk adik dia Alicia...sooo sweet kan...ingat juga dia kat adik dia yg sorang tu..what a nice brother..heheh walaupun adiknye selalu kacau dia ....


Posted by Picasa