Saturday, January 31, 2009

Layang-layang terbang melayang

Hmm...aku rasa hari ni semua orang dah start balik KL kot sebab cuti hari raya cina dah habis atau pun masih ada yang sambung cuti sebab ada yg kerja kawasan wilayah dapat cuti hari isnin ni. Maybe ramai yang tambah cuti lagi sampai hari isnin. Apa pun selamat bercuti kepada semua..

Ok kat sini aku nak share sikit gambar aku pergi main layang2 dengan anak2 dan husband dan juga mak mertua aku kat taman metroplitan hari isnin lepas...tapi dalam gambar ni aku takde sebab aku yg tukang ambik gambar..cesss, rugi betul..heheh.

lama juga aku tak update blog kan..heheh..so jamu mata ye...nak cite banyak tak tau nak cite apa..idea takde...hehehe