Friday, January 16, 2009

More picture from Singapore


Ni ada lagi gambar yg aku nak tunjuk kat korang masa kita orang gi Singapore baru ni. Oh ya kita orang pergi Sentosa Island. Best tau pergi sana. Alicia dan Norman lah yg paling seronok. Masa kat sana kita orang masuk butterfly park, naik Street Luge, naik Sky ride, naik View tower, masuk kat dalam Image of Siangpore dan juga tengok Pirate of the Carribean kat 4D Imax.

Norman cakap nak naik Street Luge lagi, so kami pun semua naik lagi , Alicia nak ngan papa dia , aku dan Norman naik sorang satu. Korang tau apa Street Luge..kalau yg dah tau tak yah cite lah. Tapi kalau yg tak tau , Street Luge tu macam Go-Kart cuma dia tak pakai enjin. Dia cuma ada break dan roda aje..kita control sendiri pakai handle dia...

Oklah..aku pun malas nak cite banyak...korang tengok gambar ajelah ye...heheh




Posted by Picasa