Sunday, January 4, 2009

Away!!!!.....

Hi people..heheh...sorry lah, baru aje ituhari cakap nak upload gambar new year lah, nak cite pasal tahun barulah....alih-alih dah tak dengar berita plak...

Heheh..actually aku takde kat Malaysia right now...tengah gi holiday ngan hubby dan anak2. So maybe tak sempat nak upload gambar masa new year baru ni.

Nanti bila aku balik baru aku upload gambar ye. Ni aku ada masa kejap update blog sebab alicia tidur dan hubby pun tidur..heheh, so dapatlah guna dia punya laptop jap. Laptop aku tak bawa. Yang sebetulnye aku dekat Singapura sekarang ni. Saje pergi jalan2 makan angin jap.

Tak tau nak pergi mana. Tadi aku pergi plaza singapura jap. Pergi spotlight jap. Wow dia ada sale kat sana....aku siap jadi VIP member lagi kat sana..heheh. Hmm...tak sempat beli barang banyak. Alicia buat perangai...eeee geram betui...lecehkan pergi jalan ngan budak kecik ni. Rasa cam nak gi jalan sorang2 aje...heheheh.

Takpe jap lagi aku nak pergi balik sana, nak beli fabric. Tengah ada sale....kalau VIP dapat discount sampai 30 %...wow banyak tu..heheh kain pun cantik2. Erm..oklah....later2 lah aku upoad gambar. Cable tak bawa....daaaa......see you later.