Friday, January 2, 2009

Lamanya...heheheh


Hahahah....apa punya tajuklah kan?..heheh...tak tau nak letak tajuklah...anyway...sorrylah sebab dah lama tak update blog ni...aku tak taulah...sibuk memanjang..heheh...aku pun tak tau apa yg aku buat sampai tak sempat nak update....

Aku ngan anak2 semua sihat...hubby pun sihat..heheh....takdelah apa sangat yg berlaku kat kitaorang...that is why aku tak tau nak story apa2....setakat cite biasa2 tu malas lah nak story kat sini kan...

Oklah...aku akan upload dan cite sikit2 pasal new year aku dan juga krismas yg baru lepas pada entry akan datang. Aku harap tahun baru kalian meriah tahun ni...aku ngan family aku biasa2 aje..heheh....
Posted by Picasa