Thursday, July 30, 2009

Hari yg panas...terjun pool lah..hehehe

Memandangkan swimming yg rosak kat rumah dah diperbaiki, anak2 aku tak melepaskan peluang untuk menyejukkan badan semalam dengan terjun dan main macam2 permainan semalam dalam pool tu..

Si abang mengajar adiknye macam stunt...maka anak dara aku tak lagi anak dara yg malu2..heheh..takdelah...budak2 kan ..masing2 ada idea sendiri macam mana nak mencari hiburan...

Semalam kan panas betul....so diaorang tanya aku boleh swimming tak..aku cakap swimming ajalah...pool kan dah bersih dan dah dibaiki...

Tengok aja gambar2 kat bawah ni...macam2 aksi ada kan..hehehe

















Tuesday, July 28, 2009

Anak dara senget....heheh

Lina aku bukan tak habis packing lagi...tapi dah tak larat dah nak menyimpan..hahahah. Ok aku dah balik Malaysia dah dekat 2 minggu...memang banyak baju yang aku nak unpacking....mana nak simpan dalam box lagi, maklum lah almari semua dah penuh..hahaha...

So baju baru kena simpan dalm box siap2 sebab nanti senang nak pindah rumah baru..hehehe......ok ni aku saja nak tunjuk gambar anak dara aku ni....sekrang ni bila nak ambik gambar dia ada aja macam style dia tunjuk...

Tangan sekarang asyik tunjuk tanda peace aja....



lepas tu tersengih macam kerang busuk...



yang ni terbaru plak...macam nak bersilat pun ada....

Hmm..makin besar makin banyak karenah dia.....mulut pun banyak cakap...sepatah kita cakap sepuluh dia jawab....tapi kalau bab main dengan baby doll dia yg nak tergelak tu...apa yg aku cakap atau buat kat dia macam tu lah dia buat kat baby doll dia tu...
Posted by Picasa