Friday, December 5, 2008

Anniversary Dinner


Happy anniversary to us..heheh...ok semalam kami keluar dating 2 orang aje..anak2 tak bawa..minta mak mertua tolong jaga jap. Takpelah kan..sekali sekala dating..heheh. Kmai ke KLCC Chilli's semalam...nasib baik kami keluar awal..so orang tak ramai sangat..sampai aje sana takde orang beratur. Terus dapat meja..itu pun meja yg smocking area punya...tak kisah sangatlah..sebab hubby aku pun smocking..but not bad..takdelah berasap sangat tempat tu macam yg aku bayang kan.

Ok..so kami order makan, aku order BBQ beef rib dan hubby oredr hamburger, just simple meet. Dia punya rib boleh lah tahan...tapi Tony Romas punya lagi sedapppppp...hehehe.

Kami habiskan masa lebih kurang 2 jam kat situ , makan sambil cite2...rasa cam romantik snagat..hahaha...yelah just kami 2 orang takde anak2...taklah kelam kabut cam selalu bila keluar makan ngan anak2..heheh. So memandang kan selama ni hubby selalu belanja aku makan...malam tadi aku yg bayar untuk dinner tu...heheh..takdelah mahal sangat...tapi melayang jugaklah..sepuluh jari..heheh. But sebelum tu hubby bagi aku hadiah..heheh so surprise sebab hadiah yg aku dapat ni tak dijangka langsung....aku tak berani nak letak gambar kat sini..kang ada org yg kena potong tangan kang...heheh...so biarlah aku sorang aje yg tahu apa yg aku dapat....tak mau menunjuk2 sangat...takut dikata riak...heheh

Lepas tu kami jumpa anak2 kat New Zealand ice cream sebab nenek diaorang bawa datang KLCC makan dessert and then after that we went to Kinokuniya coz Norman want to buy book...dia suka sangat baca buku tajuk "Diary of a whimpy kid"...satu hari dia boleh habis baca...tebal jugaklah buku tu...but thats good..at least dia suka juga membaca...

Dari situ kami masuk Kedai Stadium kat sebelah Kinokuniya tu ...aku beli hadiah kat hubby plak...aku belikan dia sepasang kasut brand Rockpot...yg ni takde pig skin ye...aku dah tengok label semua....tengah ada sale...50% off...so kiranye murah lah jugak..kalau tak..huhuh..kopak aku....

P/S..sorry gambar tak cantik sebab ambik pakai camera H/P aje..huhhhu
Posted by Picasa