Thursday, December 4, 2008

Happy anniversary!!!!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!


Hari ni 10 tahun yang lepas aku telah sah sebagai seorang isteri kepada seorang lelaki yg bernama Omar Salim..heheh...Hari Jumaat malam tangan suami aku telah digoncang oleh tok kadi...dengan hanya sekali lafas sahaja...tapi sebelum tu agaknya tak tau lah berapa kali husband aku dok praktis..heheh.

Aku plak dalam bilik dok kesejukan takut, gabra, suka dan sedih semua nya bercampur dalam satu. Lepas aje husband aku habis baca lafaz akad nikah aku dipanggil turun kebawah untuk disarungkan cincin kahwin. Masa atas pelamin tu kakak aku siap tegur, napa aku menggigil teruk sangat..hahahah...aku rasa aku dah kontrol dah..rupanya adalagi orang nampak aku menggigil...heheh

Husband aku plak boleh buat lawak lepas akad nikah..memang tak malu tul...korang tau apa dia cakap lepas aje akad nikah habis?...dia cakap "ok makan time"..heheh yelah aku tau dia dah lapar..sebab kalau ikut sebelah diaorang makan malam pukul 6.30 petang..style org putih kan...kita orang melayu..terutama sekali family aku selalunya makan malam pukul 10.00 malam..heheheh....

10 tahun adalah number yg besar juga kepada pasangan yg dah kawin macam aku....alhamdulillah selama 10 tahun kami hidup bersama..banyak pahit dan manis kami harungi bersama....tipulah kalau kata kami tak pernah bergaduh atau merajuk sesama sendiri..itukan asam garam hidup berumahtangga....

So Abang, sayang ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi untuk hidup bersama sayang dan melayan segala karenah yang sayang pamerkan..begitu juga sebalik nya..sayang happy hidup dengan abang..sayang terima segala kekurangan dan juga kelebihan abang dengan hati yg terbuka....abang adalah segala-galanya pada sayang...

Maaf takde apa yang sayang dapat bagi pada abang pada hari istimewa ini melainkan dua oarang cahayamata yg sangat comel dan sayang rasa itu hadih yang paling berharga pada abang.....heheh..teruk kan sayang ni...dahlah birthday abang sayang tak bagi hadiah, anniversary pun tak bagi juga...heheh...takpe nnt abang pilih aje apa yg abang nak..tapi abang bayar ye..heheheh...