Wednesday, November 26, 2008

Sports day 2008 at ISKL

Ok story ni masa hari Isnin lepas....Norman ada sports day kat sekolah dia....dia ambik acara lari 50 Meter, lari 100 Meter, softball throw dan juga high jump. Untuk lari 50 meter dia dapat number satu, lari 100 meter dia dapat number 2, softball throw dia dapat number 3 dan untuk high jump dia tak dapat apa2..heheh..sorry norman...you pendek sangat cam mama....heheh...next time bila you dah tinggi baru leh dapat number 1 kot...amin...

Oklah..just jamu mata dengan gambar2 yang aku upload kat bawah ni ye....

Norman dengan reben kemengannya....



Haaaa....ni lah cikgu kegilaan aku...hahaha...woi hensem tau cikgu ni kat luar...boleh cair segala2nya bila dok sebelah dia...hehehehe...


Ni nampak jelas sikit muka dia.....yg cikgu pompuan tu plak hubby aku yg minat...hahah...elok lah kami laki bini...satu kepala punya.....hensem kan cikgu tu...nama dia Tom...ada iras2 Tom Cruise....heheheh

Ni plak Norman tengah buat balingan softball


Hmm....nampak semacam aje gambar anak aku yg ni kan?..heheh sampai tersenget2 nak baling bola...

Ni tengah menunggu giliran nak buat high jump...
Boleh tahan juga dia buat high jump ni...alah macam mama dia jugak lah...heheh...dulu2 mama dia pun buat high jump jugak...
One two three..gooooo...heheh


Ni masa nak sampai ke garisan penamat masa lari 100 meter, dia dapat number 2



Wah laju juga anak aku ni lari ....dia tengah leading masa ni untuk larian 50 meter...kecil2 cili padikan...heheheh

Aik..awat tangan dia jadi lagu tu...hmmmm:)