Tuesday, November 25, 2008

Big Brother

Wah Norman dah besar sekarang ni...tengok ajelah semua gambar kat bawah ni...heheh....cam kendong monkey aje..hahah....alicia pun happy aje bila kena dukung cam ni...

Actually tadi masa nak naik atas alicia minta aku dukung dia, tapi aku banyak barang nak kena bawa so aku suruh dia naik sendiri....lepas tu dia nangis lah apalagi...abang plak datang pujuk dia cakap takpe biar dia dukung alicia naik..ermm happylah alicia...masa ni plak aku tengah pegang camera..snap ajelah sekali..heheh

Tapi bila datang time gaduh tak ubah macam anjing ngan kucing dua beradik ni....boleh pecah rumah alicia menjerit...





Posted by Picasa

Alicia kena dera....

Pick up pick up everybody pick up ...heheh but in this case alicia have to pick up by herself...she is the one who make the mess so she needs to clean up...am i right?..heheheh....

Melentur buluh biarlah dari sekarang...kalau tak esok aku juga yg susah...aku dah lah tak larat nak kemas barang diaorang ni...



Posted by Picasa

Takde tajukkk!!!!!!!!!

Hi semua..apa khabar?..sihat lah hendaknye...aku cam biasa lah sihat sokmo baru aje baik dari batuk...

Takde story sangat, saja je nak share picture anak2 aku ni...tadi baru lepas buat homework ngan norman...ni gambar dia tengah baca story book...serius aje....heheh...biasa MIL aku yg buat homework ngan dia..aku ni manalah pandai mana...nenek dia kan cikgu kat tempat dia sekolah...so dia dah biasalah dengan semua homework ni...

Aku dulu sekolah biasa tak sama ngan sekolah yg norman sekolah sekarang....memang berbeza sungguh international punya silibus dengan biasa punya sekolah .....setakat nak tolong sikit2 boleh lah....




Macam2 style dia duk baca buku...sapai tersenget2 cermin mata...hmmm...hantam lah labu....


Sementara abang buat kerja sekolah..si adik ni sibuk dok main dengan baby dia...dia ni dah pandai main sorang2..kadang2 tu aku gelak tengok cara dia layan baby dia...macam mana aku layan dia macam tulah dia layan baby dia...kalau marah sebiji macam aku marah dia...kalau cakap baik2 atau layan baby bagi makan ke...sama lah macam aku layan dia..hahaha...

So moral dia, layan anak2 baik2 sebab apa yg kita buat dan macam mana kita asuh dia macam tulah esok dia akan asuh anak2 dia.... :)

Hmm..anak dara aku ni sekarang kuat menjerit tau...geram tul aku kadang2 tu.....kalau ada aja yg tak kena mesti menangis atau terjerit-jerit.....perit telinga aku dengar..mula lah temprature pun nak naik juga....

Tapi aku rasa kalau diaorang senyap sunyi pun aku serba salah juga...heheh...hmm....love you guys..tak taulah apa jadi kalau korang takde.....





Sampai tergolek-golek main dengan baby dia....abaikan baby yg tak berbaju tu....letih dah aku bagi pakai...abis dia buang nye.....huhuhu...





OKlah....jap lagi aku nak update gambar norman masa dia ada sport day semalam kat sekolah dia.....oh ya nanti aku nak upload gambar terbaru pakwe aku..heheh sebelum ni hans ...kali ni cikgu omputih plak..hahahaha...gatainye aku...