Monday, November 24, 2008

Hans Issac...

Assalamualaikum....

Heheh..aku rasa mungkin dah ada org yg mual dah masuk blog aku ni..yelah....asal mausk aje gambar kek , asal masuk aje gambar kek...hahah..sorrylah ye....

Aku sekarang ni ditahap yg sangat malas untuk menghupdate blog ni...lagi pun aku dah tak tau nak cite apa...isnyaallah aku akan asah balik bakat kewartawanan aku ni...hahahahah....

Aku dan family semuanya sihat alhamdulillah...aku pun dah baik dari batuk dan selsema. Norman pun dah baik demam dan start sekolah balik...hari ni adalah sports day kat sekolah dia...maybe nnt aku upload gambar dia...

Alicia pun dah baik demam..tapi lepas 2 hari demam dapat rash plak..satu badan dia penuh dengan ruam merah2..tapi bukan denggi atau campak ke atau mizle (betul ke eja tu)...ke apa ke...aku dah bawa dia jumpa doktor..dan doktor mengesahkan dia tak kena campak...yg rash tu adalah satu jenis rash yg dipanggil roseola..tak merbahaya....boleh baik dengan sendiri dan letak callomine lotion aje. Tapi dia banyak merengek lah sebab tak selesa agaknya...

Aku ada tanya doktor samaada gatal atau tak roseola ni, tapi doktor cakap tak gatal. Aku pun taklah worried sangat...hari ni dah berkurang dah rash dia tu...esok dah boleh pergi sekolah dah....

Actually entry aku kali ni nak cite pasal Hans Issac..heheh pakwe aku selain dari hubby...hahahah...ok ok ok....mengarut dah ni...tapi memang betul..aku adalah salah seorang peminat Hans...

Semalam masa keluar nak makan tengahari ngan husband , kita orang terserempak dengan Hans kat kedai majalah....oh lupa cakap...Hans ni kawan hubby...so hubby said hi dekat dia dan kenal kan aku ngan Hans..masa ni aku rasa macam nak melompat sebab dapat bertentang mata ngan dia...heheh..siap salam lagi tu..heheh....so while hubby was talking to him aku telek lah dia...hahaha...jahat kan aku ni...gatai pun ada juga....hahahahah..alah sekali sekala takpe...oklah...itu ajalah...kang lagi lama, lagi aku mengarut lebih....