Saturday, November 8, 2008

Birthday pictures

Seperti dijanjikan...ini ada sedikit picture dari hubby punya birthday party. Hmmm...takdelah buat party besaran pun..just family in the house.... ok enjoy the picture.


Aicia happy nak nyanyikan birthday song

Dialah yang paling excited sekali nak tiup candle tu..

Yang si Norman ni plak cuba nak jadi org kuat konon, dia pergi letakkan tangan dia atas api tu lepas tu cakap panas...

Hmm...aku tak tau nak beli hadiah apa so aku just bagi two shirt from Peter Hoe..cantik baju tu..hubby pun suka..heheh



Hehehe....abaikan number tu ye.....dah berumur dah hubby aku ni....



So inilah German Chocholate Cake yg aku buat tu...sekali dengan Frosting dia...memang sedap....

P/S..sorry gambar semua tak ikt aturan...heheh hantam ajelah.....