Friday, November 7, 2008

Happy birthday Darling!!!....


Aku tau...aku tau..heheh dah lama tak update blog ni...sifat kemalasan masih menguasai diri ku....tapi semangat masih tak hilang...hahahah.
Oklah...hari ni birthday husband aku...yang ke berapa?..heheh dah tua dah laki aku ni...uban pun dah penuh..tapi masih handsome dimata aku...heheh.
"Happy birthday abang, semoga abang dimurahkan rezeki, dijauhi segala musibah dan diberkati Allah. Semoga kasih sayang yang kami sekeluarga berikan akan memberikan abang kebahagiaan . Maaf sekali lagi tiada hadiah dari sayang..heheh...tak tau nak beli apa lah...nnt kita gi shopping pastu abang cakap abang nak apa ye... We all love you. Hope this year what ever your dream will come true"
Tadi baru lepas buat birthday kek untuk husband aku. German Choclate Cake. Nanti malam aku ambik gambar dan upload kat sini ye.....