Friday, September 19, 2008

Dah lama tak mandi


Hehe... Semacam aje tajuk. Lama dah aku tak bagi anak aku ni mandi, hari ni aku hantar dia pergi spa jap.

Yang funny nye aku lupa bawa duit, nasib baik abang bangla tu bagi aku hutang jap. Nanti aku balik ambik duit bayar ye abang.

Smocking dress


Hari ni alicia pergi sekolah pakai dress yang aku buat.

Hehe rasa kembang sikit ni... Haha.

Hmmm alicia dah settle in kat buzze bee, moga dia akan terus suka pergi sekolah tu.