Tuesday, September 16, 2008

Alicia jatuh


Tadi masa alicia main ngan abang dia, dia jatuh pastu tergigit bibir dia.

Meraung lah apa lagi. Teruk juga luka dia, darah pun banyak juga keluar.

Nampak nye tak leh lah makan pedar 2-3 hari ni.

Little Monkey

Lama daha ku nak upload gambar ni..tapi hari ni baru berkesempatan..heheh. Gambar alicia ngan pakwe dia jadi monkey...bergayut sakan...hahah. Ni masa diaorang main kat taman depan rumah aku tu.


Hmm....nasib baik dua2 ni tak tergolek dok...kalau tak nasiblah kan..heheh..sapa suruh dok bergayut....

Posted by Picasa

Cirit Birit...

Norman tak kesekolah hari ni, dia sakit perut...cirit birit plak tu..kesian dia. Aku harap dia tak sakit perut teruk macam last time sampai kena masuk ward.

Tak tau macam mana dia boleh sakit perut. AKu tak tau apa dia makan kat sekolah semalam. Tapi rasanye semalam mama buatkan sandwich kat dia, tapi tak tau plak kalau dia makan makanan lain kat sekolah.

Kat rumah pun dia makan semua yang orang makan. Aku takut dia kena keracunan makanan. Dia ni kalau sakit susah sikit nak jaga, dia tak mau makan atau minum..katanye nanti takut lagi sakit.

Sebab tu last time dia kena masuk ward sebab dia dah kekurangan air dalam badan, mata semua dah cengkung dan kulit semua dah kering. Hubby takde plak ni sebab dia ke China atas urusan kerja. Kalau dia masuk ward susah juga aku . Mana aku nak letak sikenit aku plak....

Takpelah..tengok dulu, kalau dia masih cirit birit berpanjangan hari ni, mungkin petang nanti aku bawa dia jumpa paed dia kat Ampang Puteri. Get well soon Norman..tak mau lah sakit , susah hati mama sebab tak tau nak buat cam mana nanti....
Posted by Picasa