Monday, September 15, 2008

Anak2 penyeri hidup

Anak2 penyeri hidup setiap pasangan yg berumah tangga. Bila letih atau stress tengok anak2 dah terasa penawarnye...tapi bila anak2 buat perangai ya Allah....rasa nak meletup gunung berapi...heheh.

Macam tulah aku rasa bila anak2 aku buat perangai. Aku ni garang ngan anak2 aku, tapi bila diaorang buat perangai ajelah...kalau tak aku pun boleh jadi gila2 dan main ngan anak2 aku macam aku ni kanak2 remaja....heheh.

Walau macam mana garang nya aku pun aku masih sayang anak2 aku....kadang2 bila lepas aku marah diaorang aku minta maaf balik dan rasa bersalah plak...waktu diaorang tidur aku kiss diaorang...masa tu terasa sebak aja...tengok muka diaorang masa tidur...

Hmm...aku tak boleh hidup tanpa diaorang ni....baru beberapa jam berpisah dah rindu, apalagi kalau mereka takde terus dalam hidup aku...huhuuh....








Rumah aku.,


Hmmm, tadi singgah jap tengok rumah aku. Belum siap lagi, banyak lagi yang nak kena buat ni...

Minggu ke 2


Hmmm:( hari ni dah minggu ke 2 alicia pergi sekolah, but i think she is still sad.

Macam tadi masa aku hantar dia pergi sekolah, dia dah tak pegang aku masa nak masuk sekolah tapi masa dia nak babai aku dia dah nak nangis, sebab aku dengar dan nampak yang dia cebik dan nak nangis.

So aku cepat2 pusing masuk keta and go sebab kalau tak ngan aku sekali nangis.

Alicia masak untuk breakfast



Hari ni alicia pergi sekolah lagi, so pepagi lagi aku dah ajak dia tolong masak. Memang dia suka masak pun, kalau tak ajak pun dia yang dulu2 lagi nak tolong.

Dia cakap nak oat meal so kami pun masak lah , tapi bila dah siap masak semua dia tak makan pun. Bertuah punya anak....

Testing


Testing from phone