Saturday, September 13, 2008

baseball


Aku kat mont kiara sekarang ni. Norman ada baseball. Dia masuk game yang dikendali kan oleh parent . Bergabung dengan mont kiara international school punya student. Ada 2 category.. Satu under 15 dan satu under 12 kalau tak silap aku lah.. Norman dalam team yang under 12 tu. Kecik aje dia.. Takpe lah janji dia happy sudah.. Ok lah susah nak update dari phone ni.

Habis semua hilang

huwaaaaaaaa......aku tengah kesedihan ditahab yg paling maksima dah ni....aku gatai sangat nak main ngan coding tanpa backup aku punya blog dulu....huhuhu

semalam aku cuba nak cantik2 kan blog aku tetapi semua nye dah berterabur dan tak dapat nak di rawat lagi....

semua entry aku yg lama2 dah hilang....takpelah ini adalah pengajaran ...org kata kita takkan dapat tahu kalau tak buat salah....

so kepada semua yg datang ke blog aku harap maklum...blog ini dalam keadaan serba daif...heheh.Oklah nnt aku akan cuba update balik bagi penuh balik blog aku ni....harap bersabar..dan bagilah aku sokongan moral sikit...hahaha...kelakar aje bunyi nye...

oklah..buat masa ni upadate akan jadi lambat sikit sebab aku busy nak mengemas rumah...bersepah macam tongkang pecah...banyakkkkkkk benda nak buat....tangan ada satu..badan pun ada satu..kalau boleh nak copy badan aku jadi dualah..heheh...